Naamloos document Palfinger 110 T/M
Naamloos document Kandt Speciaaltransport kan u van alles bieden wat nodig is om goederen/machines etc, te plaatsen of verplaatsen.
Zelfs complete machineverhuizingen kunnen wij aanbieden, op urentarief alsook op aangenomen basis.
Wij hebben de beschikking over een nieuwe moderne kraanauto, een 5 assig Scania chassis wat zowel als bakwagen met aanhanger, of als trekker/semie, of met dieplader is in te zetten. Er staat een 110 T/M Palfinger autolaadkraan op met 20 m hoofdmast, waarop ook een 13 m lange Fly-Jib te monteren is, dit alles inclusief een lier. Ook is er een zware bomentang in ons bezit die snel aan de kraan te monteren is, waarmee lange en zware damwanden, draglineschotten , stalen buizen/balken etc. gehesen kunnen worden, op zeer grote afstand vanwege de zware kraan met zijn lange giek.
De kraan is verder uitstekend geschikt om bijvoorbeeld een dakkapel of glas te plaatsen, of even een pallet over een huis te hijsen. Wij hebben zelfs een eigen glaszuiger in huis! Om boten in en uit het water te hijsen en tevens te transporteren hebben wij ook van alles in huis tot en met transportsteunen aan toe.
Tevens kunnen wij voor u het de/monteren van ketels en loopkatkranen aanbieden, eigenlijk (bijna) alles wat u horizontaal of verticaal verplaatst wilt hebben. Zijn er rijplaten,draglineschotten of andere hulpmiddelen nodig? Geen enkel probleem, er is van alles in huis.
Als wij de klus niet alleen aan kunnen, werken we samen met familie- en buurbedrijf Kandt B.v. waardoor er geen klus te gek is. Er is beschikking over trailers, uitschuifbaar met of zonder kraan, diepladers, semie's, zware kranen/heftrucks, telekranen, etc. Tevens is er een grote opslagcapaciteit bij ons aanwezig voor containers, units, machines, bouwmaterialen etc.

Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar en we hebben aan een half woord genoeg om uw klus te begrijpen, en wij doen er alles aan om u als klant te ontzorgen.